Belföld

Gábor Zsazsa özvegye százmilliókat fizet annak a nőnek, aki gyereket szül neki

rtl.hurtl.hu

2024. február 27. 5:21

Frederick von Anhalt herceg, Gábor Zsazsa özvegye azt is elárulta, hogy még milyen előnyöket élvezhetne az a nő, aki elvállalja a béranyaságot.

Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből

írta ki az Instagram-oldalára Frédéric von Anhalt, aki a Blikknek is megerősítette, hogy béranyát keres, a bulvárlap Gábor Zsazsa özvegyét idézve azt írja, hogy von Anhalt megígérte: „tökéletes sugar daddyje lesz annak, aki segít neki megoldania ezt a problémát”.

A kiválasztott nő nem kevesebb, mint 1 millió dollárt, vagyis mostani árfolyamon 360 millió forintot kapna, ráadásul különleges alkalmakkor viselhetné a magyar származású hollywoodi színésznő ékszereit is.

Von Anhalt saját bevallása szerint azért akar mindenképp örököst, hogy a pénze a halála után ne az államra szálljon. Az idős forintmilliárdos évekkel ezelőtt már tervezett hasonlót, de akkor végül a nevére vett egy német futballistát, Kevin Feuchtot, de az örökbefogadás nem sikerült túl jól.

Hatalmasat csalódtam benne, ezért Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigye. Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem

– mondta Frédéric von Anhalt, aki az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, még sincsen örököse.

Gábor Zsazsa özvegyével nemrég a Fókusz készített interjút:


Nyitókép: Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában 2021. július 13-án. Fotó: Mohai Balázs / MTI.

#Belföld#Frederic Von Anhalt#gábor zsazsa#özvegy#béranyaság

Címlapról ajánljuk