Belföld

A fideszes alpolgármester és a kitüntetett vállalkozó balhézott egy kocsmánál Tiszaföldváron

rtl.hurtl.hu

2024. február 26. 18:59

Egy verekedés után kizárták a tiszaföldvári fideszes alpolgármestert és egy vállalkozót a helyi borozóból, amit nehezen tűrtek.

Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere, Cseuz Zsolt és egy, a város által idén januárban díjazott helyi vállalkozó keveredett hangos kocsmai balhéba szombaton – írja a 444.hu.

A cikk szerint az affér onnan indult, hogy szombat este a Barcza Borozóban a helyi Lucifer együttes játszott. Azt érdemes tudni a helyről, hogy annak a Fidesz korábbi polgármester-jelöltje, Barcza Gábor a tulajdonosa. A lap szerint Cseuz Zsoltnak akadt némi problémája egy régi ellenlábasával, kitört némi verekedés is, a mentőknek egy orrvérzés miatt ki is kellett szállniuk a helyszínre. Hétfőn magánvádas feljelentés született könnyű testi sértés és garázdaság miatt.

A következő fejlemény már az, hogy Cseuzt és Kiss Ferenc helyi vállalkozót kizárták a borozó kerítésén kívülre, amit a félmeztelenre vetkőzött Kiss rosszul tűrt. A felvételek szerint a meglehetősen részeg vállalkozó a lelakatolt kaput rugdosta, miközben próbált kommunikálni a bentiekkel az alábbi módon: „mi a geci van, mi van, bazmeg, gyere ki!”.


A lap elérte Kiss Ferencet, aki bevallotta, semmire sem emlékszik, a városi kitüntetését pedig valószínűleg visszaadja, mert szégyelli magát a történtek miatt. A vállalkozón kívül senki sem akart megszólalni a történtek miatt, így se a fideszes alpolgármester, se a település független polgármestere, de még a volt fideszes polgármesterjelölt-kocsmatulajdonos sem.

A tiszaföldvári balhé egy héten a második, amikor fideszesek esnek egymásnak. Nemrég Kecelen fordult át verekedésbe a sportcsarnok vezetőjének és az egyik önkormányzati képviselő kocsmázása.


Nyitókép: Youtube

#Belföld#fidesz#tiszaföldvár#kecel#verekedés#borozó#cseuz zsolt#barcza gábor

Címlapról ajánljuk