Belföld

„Feddhetetlen” munkatárs várja a nyertes hívását, aki elvitte a 6,5 milliárdos lottónyereményt

rtl.hurtl.hu

2024. február 25. 13:43

A Szerencsejáték Zrt. szerint feddhetetlen munkatársuk gondoskodik arról, hogy a 6,5 milliárdos lottónyereménnyel kapcsolatban ne legyenek gondok.

Elvitték minden idők legnagyobb nyereményét az ötös lottón: a 6,5 milliárd forintot érő szelvény tulajdonosának hívását most a Szerencsejáték Zrt. „feddhetetlen” munkatársa várja, tudatta közleményében a lottótársaság.

Emlékeztetnek: az ötös lottó történetében közel 3500 sorsolás volt mostanáig. A jackpot összege 1999-ben lépte át az egymilliárdos határt. Ötmilliárd forintot meghaladó főnyereményt pedig mindössze kétszer, 2003-ban (5,092 milliárd forint) és 2015-ben (5,049 milliárd forint) lehetett nyerni.

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál. A 300 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható, írták. Hozzátették:

A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Továbbá azt is közölték: ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, a szelvény leadására, annak megvizsgálására. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik, zárul a Szerencsejáték Zrt. közleménye.

Korábban a Fókusz készített riportot arról, hogy mi vár a lottónyertesekre, valamint hogy milyen számokkal van kevesebb esélyünk arra, hogy milliárdosok legyünk:


Nyitókép: RTL

#Belföld#szerencsejáték zrt.#lottó#főnyeremény#nyertes#hívás#feddhetetlen#munkatárs#milliárd

Címlapról ajánljuk