Belföld

Ókovács Szilveszter: Pottyondy Edina a saját gyerekét is a születése után néhány évvel később szerette meg

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 15:37

Ókovács Szilveszter, az operaház főigazgatója és Gajdics Ottó is kifejtette véleményét Pottyondy Edináról, utóbbi például bajkeverőnek nevezte az influenszertüntetés egyik szervezőjét.  

Az ATV Csatt című műsorának volt vendége Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, valamint Gajdics Ottó kormánypárti újságíró, műsorvezető. A beszélgetés fő témája természetesen Novák Katalin államfői lemondása, valamint a kegyelmi botrány volt, de szóba került a pénteki gyerekvédelmi influenszertüntetés is, amelyen több tízezren vettek részt.

Gajdics Ottó ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Nagyon örülök neki, hogy találkozik ennek a 150 ezer embernek az óhaja azzal, amit a kormány tenni kíván. Át kell nézni ezt az egész rendszert, és ezeket az anomáliákat meg kell oldani, ki kell javítani”.

Ekkor közbeszólt Ókovács Szilveszter is, aki ezzel egyetértett, de szerinte „a rendben lévő beszédek” csak fügefalevélnek tekinthetők. Majd hozzátette: „Pottyondi művésznő egyike azoknak, akik tényleg nagyon megijedtek a szívhangtól, hogy a babák szívhangját meg kell valakinek hallgatnia. Volt olyan kedves, hogy egy tévéműsorban arról is beszélt, hogy a saját gyerekét is később szerette meg, mint a születése, néhány évvel”.

A műsorvezető, Egri Viktor ekkor rászólt Ókovács Szilveszterre, és megjegyezte, hogy „a szülés utáni depresszió nem tartozik a viccelődés tárgykörébe”. A főigazgató szerint ugyanakkor nem is viccelődött ezzel, majd azt mondta, hogy „elszörnyülködött”, egy kicsit később pedig úgy fogalmazott: nem azon szörnyülködött, hogy Pottyondy Edina csak később szerette meg a gyerekét.

A műsor vendége volt Somos András is, az ATV távozó műsorvezetője is, aki szinten nemtetszését fejezte ki Ókovács Szilveszternek, mondván: a főigazgató hiába nem viccelődött a szülés utáni depresszióval, azzal, hogy felelevenítette ezt az esetet, értékítéletet fogalmazott meg Pottyondy Edinával kapcsolatban.

Kicsit később Gajdics Ottó azt mondta: „Egészen másként ítéljük meg Pottyondy Edina működését, mint ti, nincs ezzel semmilyen probléma. Mi Pottyondy Edinát ebben a szerepvállalásában is bajkeverőnek tartjuk, aki mindent elkövet, hogy a kormányt megbuktassa. Mi meg nem értünk ezzel egyet”.

A jelenet a 39. perctől látható.


Nyitókép: Balogh Zoltán/MTI

#Belföld#ókovács szilveszter#gajdics ottó#Pottyondi Edina#szülés utáni depresszió#atv

Címlapról ajánljuk