Belföld

Magyar Péter reagált Kubatov Gábor „focistafeleséges” beszólására

rtl.hurtl.hu

2024. február 21. 11:37

Kubatov Gábor egy interjúban „futballista feleségként” jellemezte Magyar Pétert, mert Varga Judit férje volt. Magyar a Facebook-oldalán válaszolt. 

Reagált Magyar Péter arra, hogy Kubatov Gábor a Blikknek adott interjújában „futballistafeleségként” jellemezte, kijelentve, hogy Varga Judit volt igazságügyi miniszter „válófélben lévő férje kicsit zavarodott helyzetben van”, és „az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldogítja.”

Magyar Péter először a Facebook-odalán válaszolt a Fidesz pártigazgatójának egy nem sokkal később már törölt rövid posztban, amit később a hvg.hu Facebook-oldalán kis bekommentelt a lap Kubatov-interjús posztja alá. 

Magyar közölte, hogy ezek szerint focistafeleségként vezetett „200 milliárdos, 200 ezres ügyfélkörű állami céget”, és focistafeleségként volt nyolc évig az Orbán-kormány diplomatája, „olyan területen például, mint a Sargentini-jelentés”. Magyar Péter hozzátette:

Szegény hazám.

Majd egy bohócos emotikont hozzácsapva közölte, hogy „hajrá Fradi”.

Nyitókép:Varga Judit igazságügyi miniszter, mellette férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én – Fotó: MTI/Veres Nándor

#Belföld#magyar péter#kubatov gábor

Címlapról ajánljuk