Belföld

Balta, balhé, bezárkózás, bántalmazás: kitört a háború egy érdi luxusingatlan körül

rtl.hurtl.hu

2024. február 16. 5:50

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

Háborúvá fajult az érdi ingatlanbalhé, már a rendőrség is körözi az álomotthon kiköltözést megtagadó eladóit, számol be az esetről a Blikk.

Mint írják, egy helyi luxusingatlan jogszerűtlenül bent lakó egykori tulajdonosai eddig csak a kiköltözést tagadták meg, szerda este azonban erőszakba torkollott az eladók és a vevő vitája: előbbiek megtámadták a jogos tulajdonos által szabályos szerződés alapján megbízott biztonsági őröket, akik arra vigyáztak, hogy a teljes berendezéssel együtt megvett, előre kifizetett házból semmit se vihessenek ki a lakók. 

A házat eladó pár és a fiuk összetörte a biztonsági cég járműveit, bántalmazták az őröket, majd bezárkóztak az ingatlanba. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a bántalmazók ellen, írja a Blikk.

Mint arról korábban beszámoltunk, hiába fizetett ki 180 millió forintot egy érdi házért egy helyi vállalkozó, Szabó Károly egyelőre nem tud beköltözni a ház korábbi tulajdonosa miatt, aki legutóbb baltával zavarta el. 

A Blikk most azt írja: a biztonsági cég és a megtámadott őrök természetesen rendőrt hívtak, feljelentést tettek. A tanúvallomások, biztonsági kamerák által is rögzített jelenetek alapján három, a házban élő ember ellen adott ki elfogatóparancsot a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#érd#luxusingatlan#körözés#rendőrség#adás-vétel

Címlapról ajánljuk