Belföld

Elegük van: tüntetést szervez Azahriah, Gulyás Márton és hét másik tartalomgyártó a Hősök terére

rtl.hurtl.hu

2024. február 13. 5:54

A pedofilsegítő K. Endrének adott elnöki kegyelem miatt vonulnak utcára, és követőiket is erre kérik. 

Tüntetést tartanak február 16-án, pénteken este hat órakor a Hősök terén a népszerű, közéleti és társadalmi kérdésekkel is foglalkozó digitális tartalomkészítők – közölték a szervezők az rtl.hu-nak elküldött közleményükben. A résztvevők között van Baukó Attila, azaz Azahriah, Osváth Zsolt, Gulyás Márton, valamint a Nemakarokbeleszólni, a Jólvanezígy és a Fókuszcsoport készítői.

Elegünk van

– írták közleményükben, közölve, hogy „oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében.”


Közölték, hogy a demonstráció megszervezésére „az elmúlt napok történései sarkalltak minket”, hozzátéve, hogy

nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll.

A pedofilsegítő K. Endrének adott elnöki kegyelemmel kapcsolatban kijelentették, hogy „ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén”, hozzátéve, hogy az állam „legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben”, amikor „egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket”, és feltették a kérdést:

Hány ilyen ügy van még, amiről nem tudunk és amit elhallgatnak?

Nyitókép: Facebook

#Belföld#tüntetés#pedofil#pedofil-ügy#bicskei gyermekotthon#elnöki kegyelem#azariah#osváth zsolt#gulyás márton#hősök tere#novák katalin#fidesz#kormány#orbán-kormány

Címlapról ajánljuk