Belföld

4 milliót zsaroltak ki a diósjenői vőlegénytől, aki elállt az esküvőtől

rtl.hurtl.hu

2024. január 18. 5:34

Az örömapa bedurvult.

Összesen 3,8 millió forintot zsaroltak ki egy diósjenői férfitől: a menyasszony családja így akarta megtorolni, hogy a vőlegény elállt a tervezett esküvőtől, írja a Blikk.

A menyasszony családja nem nyelte le, hogy a vőlegény mégsem akar házasodni, ezért kilátásba helyezték, hogy megverik, ha nem fizet, írja  alap. Az örömapa többször is, összesen 3,8 millió forintot zsarolt ki belőle. K. Zs.-t január 12-én fogta el a rendőrség, zsarolás bűntette miatt indítottak ellen eljárást, s őrizetbe vették.

„Jóban vagyunk, hallottam, hogy valami fura zűrbe keveredett a szomszédom... Beszélik itt, hogy erőszakkal akarta kiházasítani az egyik lányát, Lilit. Több lánya is van a szomszédnak, mind eladósorban, mind szeretnének már férjhez menni. Nem titok, már a menyasszonyi ruhákat is felpróbálták, a szomszéd is büszkén mutogatta a képeket. Zs. nagyon szereti a gyerekeit, el tudom képzelni, mennyire felmérgelte magát, amikor az a srác visszatáncolt a lagzitól” – mondta a Blikknek az utcában lakó Béla. 

Tóth Gabitól Peller Annáig: ezekkel a válásokkal volt tele a sajtó 2023-ban:


Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#diósjenő#verés#vőlegény#menyasszony#zsarolás

Címlapról ajánljuk