Belföld

Egy egész család balhézott az észak-magyarországi rendelőben, mert kiderült, hogy egészségesek

rtl.hurtl.hu

2024. január 16. 15:38

Kihívta a mentőket a férfi, mert infarktusra panaszkodott, ám kiderült: tévesen. Ezután az egész család beállított az ügyeletre, és kardiológiai szakértésbe kezdtek. Meglehetősen hangosan.

Hatalmas családi veszekedés keveredett egy észak-magyarországi ügyeleten abból, hogy egy 35 év körüli férfiről váratlanul kiderült, hogy egészséges, írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala. „Már az is baj, ha nincsen baj?” – értetlenkedtek.

Azt írták: a „beteg” feleségével együtt kereste fel a rendelőt, mert saját diagnózisa szerint szívinfarktust kapott otthon egy veszekedés során. Ezt az asszony ugyan kétkedve fogadta, de felfüggesztette a vitát és hitetlenkedve kísérte férjét a vizsgálatra.

A mentők tetőtől talpig megvizsgálták a férfit, több EKG-t is készítettek, de rendellenességnek nyoma sem volt. A férfi indulatosan fogadta a eredményeket és továbbra is infarktust követelt magának, ám ezen az életmentők nem tudtak segíteni.

A családi perpatvar így az ügyeleten folytatódott, amihez hamarosan több családtag is csatlakozott, akik mind igyekeztek igazságot tenni a kardiológiában. Miután egyértelmű volt, hogy senki nem szorul ellátásra, a család méltatlankodva hagyta el az ügyeletet. A mentők hozzátették:

További jó egészséget kívánunk, az ellátásban résztvevőknek gratulálunk!

 

Hozzászólna? Az rtl.hu Facebook oldalán megteheti:

 


Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#mentők#rendelő#család#szívinfarktus#veszekedés#vizsgálat#diagnózis

Címlapról ajánljuk