Belföld

Lemondott a győri alpolgármester

rtl.hurtl.hu

2023. december 18. 11:36

Róla állította azt korábban Borkai szövetségese, hogy zsarolhatóvá vált.

A győri városháza közleménye szerint Radnóti Ákos alpolgármester december 15-én benyújtott nyilatkozatában 2024. január 1-jével lemondott, mivel az új megbízatása összeférhetetlen jelenlegi tisztségével.

Győrben a gönyűi műtárgy megépítésével beindult a vízi élet, éppen ezért szükségessé vált a város vízi, turisztikai fejlesztése is. Radnóti Ákos a továbbiakban turisztikai és marketingmenedzserként folytatja tevékenységét, operatív feladatokat lát el

– olvasható a közleményben, amelyben kitértek arra is, hogy a sajtó részéről számos megkeresés érkezett a napokban Radnóti Ákossal kapcsolatban, ezeket alpolgármester úr kategorikusan cáfolja.

A 24.hu cikke szerint már hónapok óta szó volt róla, hogy Radnóti le fog mondani, szombaton a Fidesz helyi frakciójából korábban kizárt Hajtó Péter önkormányzati képviselő, a polgármesteri címért újra ringbe szálló Borkai Zsolt egyik bizalmasa nyílt levelet írt Dézsi Csaba András fideszes polgármesternek.

Hónapok óta tartja lázban egy nagyon furcsa történet a győrieket. Méghozzá az, hogy az egyik győri alpolgármester olyan erőszakos bűncselekményt követett el más személy vagy személyek ellen, amelynek következtében zsarolhatóvá vált

– olvasható a levélben.

Nyitókép: Dézsi Csaba András polgármester és Radnóti Ákos alpolgármester – Fotó: MTI/Krizsán Csaba

#Belföld#radnóti ákos#győr#alpolgármester#lemondott

Címlapról ajánljuk