Belföld

Tiborcz István: Bőven vannak, akik Orbán Viktor miatt keresik az üzleti kapcsolatot velem

rtl.hurtl.hu

2023. november 22. 16:15

A miniszterelnök veje interjút adott, azt mondja, rendszeresen beszélnek apósával a turizmusról, és általában Tiborcz hozza fel a témát. Orbán Ráhel férje az üzleti élet önálló szereplőjének tartja magát.

Hol tartana ma Tiborcz István az üzleti életben, ha nem a miniszterelnök az apósa, vajon ismernénk-e egyáltalán a nevét? – kérdezte az Index Tiborcz Istvántól a Dorothea Hotel megnyitóján. (A 216 szobás, ötcsillagos szálloda a miniszterelnök veje által vezetett BDPST Grouphoz köthető.)

Tiborcz István azt felelte, nagyon reméli, hogy itt tartana, bár valószínűleg jóval kevésbé ismernék a nevét. 

„Orbán Viktor vejeként ugyanis rengeteg ember számára lettem érdekes. Vannak, akik emiatt szeretnek, mások utálnak, de akadnak bőven olyanok is, akik emiatt keresik az üzleti kapcsolatot velem. De összességében torzíthatja a szakmai teljesítmény valós megítélését – akár pozitív, akár negatív irányban. Kellett idő ahhoz, hogy ezt megtanuljam a helyén kezelni” – fogalmazott. 

Hozzátette: 

Megtiszteltetés a miniszterelnök vejének lenni, és egyben inspiráló személynek tartom Orbán Viktort, de az üzleti élet önálló szereplőjeként nem azzal a gondolattal kelek fel reggel, hogy az apósom a miniszterelnök.

Azt is megjegyezte, hogy szerinte már jóval azelőtt is voltak sikerei, hogy a feleségét megismerte. 

Arról is megkérdezték, hogy beszél-e Orbán Viktorral a turizmusról, erre azt felelte, hogy visszatérő téma ez közöttük, és általában Tiborcz István veti fel.

A miniszterelnök vejének vagyonát a 100 leggazdagabb magyart összegző kiadvány 70 milliárd forintra becsülte, ezzel ő a 25. leggazdagabb magyar.

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

#Belföld#tiborcz istván#orbán viktor#turizmus#szálloda

Címlapról ajánljuk