Belföld

Kitálaltak Schadl György szomszédai: egy szál alsónadrágban telefonált a teraszon, nem köszönt, meg van róla a véleményünk

rtl.hurtl.hu

2023. november 18. 8:19

Ellátogattak a házi őrizetbe került Schadl György villájához: a végrehajtói kar egykori elnöke szemlesütve vitte ki a szemetet – abban a pólóban, amiben kiengedték a börtönből.

Az utcában mindannyian tudjuk ki ő, nem örülünk, hogy itt él, megvan róla a véleményünk.

Ezt mondta a Blikknek Schadl György egyik szomszédja, miután a végrehajtói kar egykori elnökét kiengedték a börtönből, és házi őrizetbe helyezték, amit budai luxusvillájában tölthet el.


A lap beszámolója szerint másnap délelőtt maga Schadl György is felbukkant egy pillanatra a háznál, amikor ott jártak. Jellemzésük szerint lehajtott fejjel, szinte kúszva közlekedett, minél kisebb feltűnést keltve: a szemetet vitte ki, de olyan gyorsasággal, hogy azzal olimpiai bajnokságot is nyerhetne.

A közelben lakó emberek, akik nyilatkoztak a lapnak, nem voltak valami jó véleménnyel róla. Egyikük elmondta, hogy, „Schadlék még köszönni se köszönnek”, egy másik pedig úgy jellemezte, hogy „csöndes szomszéd, de emberként értékelhetetlen.” Egy harmadik férfi megerősítette, hogy „csendes, rendes szomszéd a Gyuri”, közölve, hogy „e tekintetben nem mondhatok rá rosszat, a portája előtt is rendet tartott”. A férfi hozzátette:

Sokszor láttam, mielőtt még perbe fogták, hogy a teraszon egy szál alsónadrágban sétálva telefonálgat, de inkább tudni sem akarom mikről beszélt.


Nyitókép: RTL

 

#Belföld#schadl györgy#házi őrizet#szomszédok

Címlapról ajánljuk