Belföld

Kivonul Magyarországról a népszerű online szerencsejátékos oldal

rtl.hurtl.hu

2023. november 17. 16:44

November 20-án kivonul Magyarországról a brit székhelyű Bet365 online szerencsejátékos vállalat, az ügyfelek legkésőbb decemberig tudnak majd bejelentkezni fiókjukba.

Kivonul Magyarországról a világ egyik legnagyobb online szerencsejátékos vállalata, a brit székhelyű Bet365 – tájékoztatta magyarországi felhasználóit a társaság.

A Bet365 szerencsejátékos cége online sportfogadásokkal, illetve kaszinó típusú játékokkal is foglalkozik. A 444.hu cikke nem tudni, hogy minden magyarországi játékossal pénteken tudatták a hírt, azonban a lap egyik olvasója kapott tájékoztatást emailben. 

Működésünk felülvizsgálatát követően sajnálattal tájékoztatjuk, hogy 2023. november 20-val felfüggesztjük az Ön országának lakosai számára nyújtott szolgáltatásainkat

– áll az üzenetben.

Mint írják, a vállalat azt közölte az emailben, hogy minden már megtett, de november 17-ig le nem zárult fogadás érvényben marad, azokat „a szokásos módon” rendezik – a nyereményeket az ügyfél számláján írják jóvá – de a „Felvehető most” funkció nem lesz elérhető a fogadásoknál november 20-a után. Az ügyfelek december 4-ig tudnak bejelentkezni fiókjukba, és eddig kezdeményezhetnek kifizetést, ezt követően már nem tudnak hozzáférni számlájukhoz vagy kapcsolatba lépni a céggel. 

A portál szerint a weboldal már pénteken elérhetetlenné vált, a „www.bet365.com túl hosszú ideje nem válaszol” hibaüzenet fogadja a látogatókat. A lap emlékeztet: Magyarország nemrégiben olyan szabályokhoz kötötte az online szerencsejátékot, amely több külföldi cégnek megnehezítette a hazai szolgáltatásnyújtást, például az Unibet is rendszeresen arra kényszerül, hogy módosítsa oldala elérhetőségét.

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto via Getty Images

#Belföld#online#szerencsejáték#kivonulás#sportfogadás

Címlapról ajánljuk