Belföld

Videó: Johnny Depp az Andrássy úton találkozott rajongóival, dobott nekik egy csókot is

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 28. 16:39

Ismét Budapesten van Johnny Depp, a magyar fővárosban forgat filmet. Tegnap egy csapat rajongó az Andrássy úton találkozott a sztárral, Depp csókot is dobott nekik.

Johnny Depp Budapesten, az Andrássy úton üdvözölte rajongóit, videó is készült a Budapesten forgató sztárról – szúrta ki a femina.hu.

A TikTokra került fel egy rövid videó, amelyen Depp összefutott pár rajongójával szerdán. A sztár a kocsijából integetett rajongóinak, sőt még egy csókot is dobott nekik.


Mint arról beszámoltunk, pár hónappal az után, hogy koncertjét váratlanul lemondta, Johnny Depp ismét Budapestre látogatott szeptemberben: a sztár Amedeo Modigliani olasz szobrász és festő életéről rendez filmet (Modi), amelyet Budapesten forgatnak.

Depp filmjében Riccardo Scamarcio alakítja a címszereplőt, de mellette Al Pacino is szerepet kapott. Azt azonban nem tudni, hogy a nagy Al is ellátogat-e Budapestre. A Fókusz forgatott is a Hollywood Vampires utolsó pillanatban lemondott júniusi koncertje előtt a csalódott magyar rajongókkal:


Nyitókép: Jim Dyson / Getty Images

 

#Belföld#Kultúra#johnny depp#budapest#andrássy út#rajongók#Videó

Címlapról ajánljuk