Orbán Viktor eligazította az újonnan kinevezett főispánokatOrbán Viktor a főispánoknak tartott eligazításon elmondta: képesek kezelni a nehéz időkben is az ország előtt álló kihívásokat.
Belföld

Orbán Viktor eligazította az újonnan kinevezett főispánokat

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 18. 11:10

Orbán Viktor a főispánoknak tartott eligazításon elmondta: képesek kezelni a nehéz időkben is az ország előtt álló kihívásokat.

Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Csongrád-Csanád megyei Salgó Lászlóval és a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfő reggel – közölte az állami hírügynökséggel a miniszterelnök sajtósa.

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint az eligazításon Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár is részt vett. A miniszterelnök szerint kormánya már sokszor bebizonyította, hogy nehéz időkben is képes kezelni a kihívásokat, most is mindent megtesznek családok, a munkahelyek és a gazdaság védelme érdekében.

A miniszterelnök sajtósa szerint a kormányfő elmondta: A főispánok ugyan egy hivatalt vezetnek, de nem hatósági attitűdre van szükségük, hanem partnerségi szellemben kell az emberek és ügyeik felé fordulniuk.

Nyitókép: Fischer Zoltán / MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

#Belföld#orbán viktor#főispán#eligazítás

Címlapról ajánljuk