Belföld

Már nyilvánosan is felvállalja új szerelmét Jakab Péter – aki miatt a kampányban magyarázkodni kényszerült

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 9. 8:35

A Jobbik egykori elnöke elvált, és most egykori kabinetfőnökével alkot egy párt.

Jakab Péter már egyáltalán nem csinál titkot abból, kivel alkot egy párt, nyilvánosan is felvállalja kapcsolatát Molnár Enikővel – írja a Blikk.

A lap egyik olvasója szemtanúja volt, amint A Nép Pártján egyik rendezvénye után kart karba öltve, szorosan egymáshoz tapadva, mosolyogva beszélgetnek. Sőt Molnár nyilvános Facebook-oldala is tele van közös, egymást átkarolós fotókkal.


A lap megkereste Jakabot, ő azonban szűkszavúan csak annyit közölt, hogy „a hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált. Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani.”

Jakab Péter másfél éve lépett ki a Jobbikból, a pártot addig vezető politikus puccsot emlegetett, az új vezetés pedig a kabinetfőnökét is kirúgta. 

Azt a Molnár Enikőt, aki miatt magyarázkodni kényszerült, miután egy budapesti lakásból együtt távoztak a reggeli órákban, amiről fotó is készült. Akkor Jakab Péter még baráti viszonynak, munkakapcsolatnak nevezte, ami kettejük között van.

Nyitókép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 23-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd.

#Belföld#jakab péter#molnár enikő#jobbik#a nép pártján#válás

Címlapról ajánljuk