Belföld

Vitray Tamás távkapcsolatban él szerelmével

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 8. 19:12

Vitray Tamás elárulta, hogy távkapcsolatban élnek szerelmével, aki külföldön dolgozik. 

Ahogyan a nyáron megírtuk, Vitray Tamás 90 évesen is remek formában van, a szerelem is újból rátalált válása után egy volt kolléganője személyében. Új párjára tavaly novemberben derült fény, amikor ő meglepetésbulit szervezett tévés legenda kilencvenedik születésnapjára.

A Blikk arról ír, hogy Vitray most először részletesen is beszélt magánéletéről az ATV Húzós című podcastjában, amely péntek estétől látható a YouTube-csatornájukon.

Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell

– mesélte el Vitray az adásban.

Amikor szóba került szerelme, Vitray elárulta, hogy távkapcsolatban élnek, mert párját Svájchoz köti a munkája. Ám ennek ellenére szoktak találkozni, amikor idejük engedi, általában a nő utazik Vitrayhoz. 

Ő filmeket készít, külföldön él jószerével, de sokat van itt, érthetően, és én is voltam nála 

– mondta a Kossuth-díjas újságíró. 

Vitray nemrégiben közölte: a YouTube-on tér vissza a Vitrayék című műsorral, amit kér fiával és unokájával közösen készít, de a külföldön élő szerelme is besegít, hiszen ő is szakmabeli. Most arról is beszélt, hogy kevés a szabadideje, és a fiai is nagyon elfoglaltak, ezért ritkán tud összeülni a család.

A 90. születésnapját ünneplő Vitray Tamást korábban az RTL Híradója is köszöntötte.


Nyitókép: Czimbal Gyula / MTI Fotó

 

#Belföld#vitray tamás#új szerelem#távkapcsolat

Címlapról ajánljuk