Belföld

Külföldről rendelt cipőt a magyar férfi, kellemetlen meglepetést talált a dobozban

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 20:55

A magyar férfi egy külföldi online áruházból rendelt cipőt, extra, bár kellemtlen ajándék is járt hozzá.. 

Meglepetés ért egy magyar férfit nemrégiben, miután egy külföldi online áruházból rendelt cipőt. A csomag megérkezett, sőt ajándék is lapult mellette: egy majdnem 6 centiméteres skorpió, írta a szeretlekmagyarorszag.hu.

A történetről a lapnak Both Zoltánt vadállatbefogó számolt be, akit Facebook-üzenetben keresett meg a férfi a kellemetlen meglepetés után. Elmondása szerint nem tudni, hogy a skorpió honnan érkezhetett Magyarországra, ugyanis azt egy csomagküldő szolgálat szállította ki a címre, amely előtte több raktárban is tárolhatta a küldeményt.

Abban biztos vagyok, hogy nem Magyarországon került bele a cipősdobozba, főleg mivel az elmondások alapján be is volt fóliázva

– mesélte el a lapnak a vadállatbefogó.

Az állatot befőttesüvegbe zárták, majd Both Zoltán közreműködésével elszállították a helyszínről. Azóta kiderült, hogy egy olasz skorpió lapult a csomagban, amely igencsak méretesre meg tud nőni. A faj elterjedt Olaszországban, a Balkán-félszigeten, Észak-Afrikában és a Közel-Keleten.

A férfinek szerencséje volt, hiszen ezen faj csípése ártalmatlan az emberre, leginkább méh- vagy darázscsípéshez hasonlítható. Az ominózus skorpiót egyébként később egy rovarokkal foglalkozó magángyűjteményben helyezték el.  

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#cipősdoboz#skorpió#online rendelés

Címlapról ajánljuk