Belföld

Felgyújtották a színpadot Kiskunlacházán, a polgármester szerint a hangos zene miatt

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 8:05

Több helybéli tiltakozott az éjjeli hangos zene miatt, a rendőrséget is hívták időnként. Úgy tűnik, valakik más megoldást választottak. 

Felgyújtottak egy színpadot Kiskunlacházán, ahol olyan koncerteket tartottak, amik többeket is zavartak – közölte a város polgármestere. Répás József kijelentette:

Az első gondolatom az volt, hogy nem hiszem el, hogy a 21. században újra éljük a barbarizmus korát. Mi lesz a következő? Ha rosszkor nyírja a füvet, akkor megverem, ha száguldozik az utcában, felgyújtom az autóját?

A polgármester a Telexnek elmondta, hogy a színpadot valószínűleg leöntötték valamilyen anyaggal, és a rendőrség gyújtogatás gyanújával nyomozást indított az esettel kapcsolatban.


A színpadon szombatoként tartott nyári rendezvényeket egy vállalkozó. Répás szerint vita volt arról, hogy ezek a rendezvények mennyire hangosak, mennyire zavarják a környéken élőket. A Telexnek a lap egyik olvasója arról írt, hogy a színpadon hajnali kettőig tarthattak koncerteket, és több helybéli is tiltakozott az éjjeli hangos zene miatt, a rendőrséget is hívták időnként, a jegyzőnek is írtak.

Nyitókép: Facebook/Kiskunlacháza Város

 

#Belföld#kiskunlacháza#színpad#gyújtogatás#hangos zene#csendháborítás

Címlapról ajánljuk