Belföld

Somogyi András parodista Orbán Viktorként mondta el, hogy hová tűntek az EU-s pénzek

rtl.hurtl.hu

2023. július 2. 13:24

„Varga Jucus lemondott, Orbán keresi a pénzt és hallucinál” – mondja Somogyi.

Somogyi András parodista Orbán Viktor azon Facebook-posztjára reagál, amelyben a visszatartott EU-s pénzek kapcsán a magyar miniszterelnök azt mondja:

Nincs pénz az uniós költségvetésben, hová lett a pénz?

Somogyi András a TikTok-on erre Orbán Viktor hangján elmondja, hogy szerinte hová tűntek az elmúlt 13 évben elköltött eurómilliárdok. Somogyi többek között azt mondja, hogy Orbán Viktor apjánál Hatvanpusztán, a vejénél, Tiborcz Istvánnál és a lányánál, Orbán Ráhelnél vannak ezek a pénzek. Hatvanpusztáról az RTL Híradó riportjában láthat légi felvételeket: 


Varga Judit lemondása kapcsán Somogyi  emlékeztet, a volt igazságügyi miniszter nem a Pegasus-botrány vagy a Schadl-ügy miatt mondott le, hanem azért, mert készül az Európai Parlamentbe.

A parodista teljes videóját és erős kijelentéseit itt lehet megnézni:

@somogyiandras Varga Jucus lemondott, Orbán keresi a pénzt és hallucinál! | Somogyi András | Találkozzunk Nyíregyházán, Győrben, Érden, Szegeden, Debrecenben, Pécsen, Székesfehérváron, Budapesten. További helyszínek és jegyek a profilomban rögzített linken olvashatók! #somogyiandrás #somogyistandup #standup #humor #humortiktok #standupcomedy #comedyvideo #nyíregyháza #győr #érd #szeged #debrecen #pécs #székesfehérvár #budapest #fy #foryou #pusztuljonforyouba #fyp ♬ eredeti hang - Somogyi András


Nyitókép: Somogyi András / TikTok

#Belföld#orbán viktor#somogyi andrás#humor#paródia#tiktok

Címlapról ajánljuk