Belföld

Borkai Zsolt: Egy ideig kerestem a párttársaimat, de miután nem értem el őket, már nem töröm magam

rtl.hurtl.hu

2023. június 9. 14:23

A szexbotrányban főszereplővé vált politikus újra elindulna Győr polgármesteri székéért, ezúttal függetlenként.

Borkai Zsolt jövőre függetlenként indulhat Győr polgármesteri posztjáért – derült ki az ATV Napló című, vasárnap este látható műsorának beharangozójából.

Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért 

– fogalmazott a 2019-ben szexbotrányba keveredett politikus. Arra a kérdésre, hogy milyen színekben indulna el, Borkai Zsolt azt válaszolta, hogyha indul, akkor függetlenként.

Győr egykori polgármesterének állítása szerint már nem tartja a kapcsolatot volt pártjával, egy ideig kereste korábbi társait, de miután nem érte el őket, már nem töri magát. Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni a polgármester-választáson – tette hozzá Borkai Zsolt. 

Mint megírtuk, két hete a Győri Atlétika Club elnökének választották, akkor az RTL Híradónak azt mondta, a felkérést azért vállalta el, mert a sportág iránti szeretet szerinte nem tud kikopni az emberből. Borkai olimpiai bajnok magyar tornász.

Győr korábbi fideszes polgármestere szerint ezután beindult a városvezetés gépezete, de ő úgy érzi, meg van edződve, és kötelességének érzi a végsőkig küzdeni és kiállni, ha szakmai szempontból őt választották a feladatra. „Újabb bizsergést érzek, mert a kisgyermekem a GYAC” – fogalmazott.


Nyitókép: Illyés Tibor/MTI

 

 

#Belföld#borkai zsolt#szexbotrány#győr#önkormányzati választás 2024

Címlapról ajánljuk