Belföld

Biciklis szatír zaklatja a nőket Angyalföldön

rtl.hurtl.hu

2023. június 4. 21:50

Eddig nem jelentették fel őt a rendőrségen.

Egyre többen számolnak be arról, hogy egy biciklis szatír zaklatta őket Angyalföldön, írja a Blikk. A lap szerint ugyan rendőrségi feljelentés még nem történt, de a helyi Facebook-csoportban már figyelmeztették az itt élő nőket a perverz férfira.

Egy áldozat férje arról számolt be: „Hétvégén reggel a Duna mellett haladó bicikliúton kocogott a feleségem, amikor kikezdett vele egy magamutogató férfi. Az eset reggel 10:15 körül történt az Árpád híd közelében. A férfi biciklivel volt, 40 év körüli, barnás tréninget viselt. A feleségemnek szerencséje volt, mert az addig üres úton megjelentek a biciklisek, ezért a férfi »elcsomagolta magát« és gyorsan eltűnt”.

Egy fiatal nő arról számolt be, hogy az Árpád hídnál futott össze a biciklissel, először nem is figyelt rá annyira, aztán feltűnt neki, hogy az elengedett kormánnyal teker. „Amikor pedig mellém ért, akkor láttam meg, hogy elővette a nemi szervét és gyömöszölte. Végül nem szólt hozzám szerencsére, hanem továbbhajtott” – írta.

Az esettel kapcsolatban a BRFK közölte, hogy egyelőre senki sem tett bejelentést a férfiról. „A Budapesti Rendőr-főkapitányságra nem érkezett feljelentés vagy bejelentés, eljárás nem indult” – írták.

Nyitókép: Unsplash

#Belföld#zaklatás#szatír#bicikli#angyalföld#maszturbál

Címlapról ajánljuk