Belföld

Központi utasítás lehetett, hogy Orbánt nem szabad felköszönteni a Facebookon

rtl.hurtl.hu

2023. május 31. 22:44

Aki mégis megtette, gyorsan levette a posztot.

Központilag lehetett letiltva Orbán Viktor ünneplése, ünnepeltetése a párt körében – írja a 444.hu.

A lap szerint ennek már voltak nyomai kedden is: Németh Zsolt és Harrach Péter is egy nappal korábban felköszöntötte a miniszterelnököt, majd nem sokkal később vissza is vonták a posztokat.

Harrach Péter az RTL Híradónak azt mondta a posztról, egy munkatársa tévedett, ő régóta ismeri Orbán Viktort, tudja, hogy nem szereti az ilyesmit.

Szerdán hasonló jelenségeket tapasztalhattunk. A megafonos Bohár Dániel és Kötter Tamás is köszöntötte Orbánt, majd a posztjuk eltűnt. A NER-portálok sem jeleskedtek a születésnapi cikkek terén, mindössze a Magyar Nemzet jött elő egy olyan anyaggal, hogy Így köszöntötték hatvanadik születésnapján Orbán Viktort.

Orbán Viktor a Blikknek egyébként azt mondta, nem akar felhajtást, „ez is csak egy átlagos munkanap”.


Azért mi összeszedtünk hatvan érdekességet a 60 éves miniszterelnökről, és megkérdeztünk sok ismert embert, mit üzennek neki

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a világ kereszténydemokrata, konzervatív pártjait tömörítő CDI egyik alelnöke a konzervatív pártszövetség, a CDI vezetőségi ülésének szünetében nyilatkozik a szlovén és a horvát médiának a szlovéniai Bledben 2023. május 18-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán.
 

#Belföld#orbán viktor#születésnap#köszöntés#NER#harrach péter#megafon

Címlapról ajánljuk