Belföld

Völner Pálnak van egy egymillió forintos Bulgarira megszólalásig hasonlító órája

rtl.hurtl.hu

2023. május 25. 12:50

A Schadl-ügyben érintett volt államtitkár egy korábbi képen viselte ezt az órát.

A Csukló Szpotting nevű órákkal és közéleti személyiségekkel foglalkozó Instagram szerint Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium volt államtitkára egy olyan órát visel egy régebbi fotón, amely nagyon hasonlít egy Bulgari Solotempo karórára.

A Schadl-ügy kapcsán korrupciós ügyekkel vádolt volt államtitkár órája sok mindenben egyezik ezzel a Solotempóval. Hasonlóak a tokfülek, a korona, a számlap, a ráma, de még talán az indexek is.

– olvasható a bejegyzésben.


A szerző ugyanakkor megjegyzi, hogy az általa mutatott óra csak egy tipp, mivel a fotóról egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy pontosan milyen órát visel Völner Pál. A Bulgari órák egyébként svájci gyártásúak és bár a márka elsősorban az ékszereiről lett híres, a karóráik is magas minőséget képviselnek. Egy Bulgari Solotempo a világ legnagyobb online órapiacán, a Chrono24-en jellemzően egymillió forint körüli eladási árral szerepelnek.

Völner Pálnak van egy egymillió forintos Bulgarira megszólalásig hasonlító órája
Fotó: Chrono24

Az rtl.hu is megírta, hogy Schadl Györgynél is előkerült egy vagyontárgy, amiről eddig nem tudott a nyilvánosság. A végrehajtói kar egykori elnöke a magyar légijárműlajstrom szerint birtokol egy Piper PA-28 Cherokee típusú kisrepülőgépet, igaz, utoljára már rég repülhettek vele, mivel 2017 óta nincs érvényes légi alkalmassági bizonyítványa.

Völner Pál a bírósági meghallgatásán azt állította, hogy soha nem állt korrupciós kapcsolatban Schadl Györggyel. A témában az RTL Híradója is készített anyagot:


Nyitókép: RTL

#Belföld#völner pál#schadl györgy#karóra#bulgari#csukló szpotting

Címlapról ajánljuk