Belföld

Külön hírblokkot áldozott az M1 híradója Hadházy Ákos fiának középső ujjára

rtl.hurtl.hu

2023. május 21. 19:43

A közmédia riportere azt állította, hogy a srác meg akarja verni őt, Hadházy szerint hamisan.

Mi is beszámoltunk arról a szóváltásról, amely a parlament előtt játszódott le a pénteki nap folyamán Hadházy Ákos, fia, valamint az M1 riportere között. Hadházy szerint amikor egymásba botlottak, Császár Attila közölte vele, hogy utálja, amit csinál.

Egy ponton a képviselő 19 éves fiára mutat a politikus videójában, és azzal vádolja, hogy meg akarta ütni.

A közmédia híradójából azonban kiderül, amit Hadházy már korábban is bizonygatott: a fiú nem ütni akart, csak középső ujját szemrevételeztette a sajtómunkatárssal. Erre Császár valamiért azt kérte, hogy a fiú mutasson be neki még egyszer, de amikor ezt megtagadta, vita alakult ki köztük – ezért mondta azt Császár, hogy meg akarja ütni.

„Elismerte Hadházy Ákos, hogy fia az M1 stábjának mutatta a középső ujját” – így kezdődik a csatorna riportja az eseményről. A híradó szerint Császár azt akarta volna megtudni Hadházytól, hogy az uniós pénzek segítenék-e a tanárok fizetésemelését.

A több mint három perces riportban látszik, hogy a fiú azt kérdezi tőle: „Mit érdekli ez magát? Mit akar maga?” Mire Császár rögtön rávágja, hogy „Nekem akarsz jönni? Meg akarsz verni?” A teljes produktumot, amelyben többször is számonkérik Hadházyt amiatt, hogy nem kért bocsánatot a gesztusért, alább lehet megnézni:


Nyitókép: M1

#Belföld#hadházy ákos#közmédia#bemutatás#Híradó#riporter

Címlapról ajánljuk