Gálvölgyi János jobban van, kiderült, mi volt az első kérdéseGálvölgyi János túl van az életveszélyen, a nehézlégzése hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll.
Belföld

Gálvölgyi János jobban van, kiderült, mi volt az első kérdése

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 14:40

Gálvölgyi János túl van az életveszélyen, a nehézlégzése hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll.

Videós üzenetet tette közzé Gálvölgyi János lányai, akik az egész család nevében megköszönték azt a rengeteg szeretet és törődést, amely az édesapjuk és feléjük áramlott az elmúlt napokban. 

Mint elmondták, több helyen is megjelent, hogy a színésznek tüdőembóliája volt, de erről szó sincsen, a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő-és szívelégtelenség áll.

Mint ismert, Gálvölgyi Jánoshoz a lányai hívták ki a mentőt, ám az közel 50 percen keresztül nem jött. Végül a gyerekek vitték be a színészt a kórházba. Az eset után az OMSZ belső vizsgálatot rendelt el, amelyben megállapították, hogy a betegirányító hibázott. A rendőrség szintén nyomozást indított. 

Gálvölgyi Eszter és Dorka leszögezték, hogy 

ők nem kívánták senkinek a fejét, nem ők kezdeményezték a vizsgálatot vagy a nyomozást. Egyébként ők semmilyen megkeresést és bocsánatkérést sem kaptak.

Gálvölgyiék elmondták, hogy azon túl, hogy nagyon sokan aggódnak a színészért, néhányan hasonló mentős eseteket meséltek el nekik. Hozzátették: azért vállalták, hogy nyilatkoznak, hogy mással ez ne fordulhasson elő. 

Egyikünk se kívánta, hogy apunak különleges bánásmódban legyen része

– mondták.

Pusztán annyit, hogy ha valaki nem kap levegőt 50 percen keresztül, kiérkezzen hozzá a mentőautó.


Gálvölgyiék arról is beszéltek, hogy a színésznek az volt az első kérdése, ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Marsal Fifty-Sixben. 

Ha nem is pár héten belül, de reméljük, előbb-utóbb színpadra áll ismét

– mondták, és hozzátették, az édesapjuknak most időre és nyugalomra van szüksége a gyógyuláshoz. 

Nyitókép: rtl.hu / Nagy Attila Károly 

#Belföld#gálvölgyi jános#gálvölgyi eszter#Gálvölgyi Dorka#színész#omsz#mentőszolgálat#mentők#rosszullét

Címlapról ajánljuk