Belföld

Orbán Viktor még nem járt lánya, Orbán Ráhel bababoltjában, de szeret tollasozni az unokáival

rtl.hurtl.hu

2023. május 11. 6:50

Bababoltjának első évfordulóján a miniszterelnök lánya azt is elárulta, hogy üzleti tanácsokat nem kapott a miniszterelnöktől.

„Az édesapám még ugyan nem járt a boltban, de egészen kicsi korom óta a támogatásáról biztosított, biztosít, ami számomra elég” – árulta el Orbán Ráhel, a miniszterelnök legidősebb lánya a Blikknek.

A lap Orbán Ráhel bababoltjának (Odu Store) első évfordulóján kérdezte őt. Mint arról az rtl.hu is beszámolt, Tóth Gabi és Vasvári Vivien is tiszteletét tette az eseményen. Mindez Vasvári Vivien Instagram-sztorijából derült ki. Orbán Ráhel még beszédet is mondott:

Nagy öröm számomra, hogy sok olyan arcot látok ma itt, akik már az első napon, 2022. május 17-én is velünk tartottak.

Később az is kiderült, hogy Orbán Ráhel milliós luxusdaraboknak kinéző szettben jelent meg a celebekkel, Diorban és Celine-ben ünnepelte boltjának egyéves fennállását. A lapnak adott interjújában a háromgyerekes Ráhel többek közt elmondta, hogy

Orbán Viktor még nem járt a bababoltjában, de imád tollasozni az unokáival.

Hozzátette, üzleti tanácsokat nem kapott a miniszterelnöktől. Ráhel szerint a kormányfő sok időt tölt a gyerekeivel. Az is kiderült, hogy a miniszterelnök lánya elégedett a bolt eddigi teljesítményével, tizenkét hónap alatt több mint négyezer vásárlójuk volt.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#Orbán Ráhel#interjú#odu store#évforduló

Címlapról ajánljuk