Belföld

Budapestre jött fürdőzni a brit influnszer, még a repüléssel együtt is olcsóbban jött ki, mintha Londonban ment volna strandra

rtl.hurtl.hu

2023. május 5. 16:05

17 ezer forintba került volna, ha Londonban megy fürdőzni, ezért inkább Budapestre utazott, így olcsóbban úszta meg.

Magyarországra utazott egy brit influenszer, hogy strandoljon egyet a Széchényi fürdőben, és olcsóbban úszta meg, mintha vett volna egy napijegyet valamelyik londoni fürdőbe – írja a LadBible.

Az elszabaduló infláció és a megélhetési válság miatt sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy utazgassanak. Mint kiderült, egészen olcsón meg lehet úszni egy fürdőzéssel egybekötött repülőutat, csak éppen nem nekünk, hanem a briteknek.

Callum Ryan, a 22 éves TikTokker annak akart utánajárni, hogy vajon olcsóbban jön ki azzal, hogy elrepül Budapestre és bejárja a főváros legismertebb fürdőjét, mintha 40 fontért menne úszni egyet Angliában.

@thatonecal Do you think the spa was worth the jouney!? 🇧🇷… I can’t believe how close it was 😳 #Thatonecal #cheaptravel #budapest #thermalbaths ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up) - Santana & sped up + slowed


Amint a videó is mutatja, a fiatal srác az utolsó pillanatban vett jegyet 17 fontért (kb. 7300 forintért) a londoni Luton reptérről induló fapados gépre. Budapesten, 9400 forintot (kb. 22 fontot) fizetett (ebben nincs trükk, ennyi a kabinos belépő ára) a Széchenyi fürdőben. Így a végén éppen csak belefért a keretbe, összesen 39 font volt az út.

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#tiktokker#brit#influenszer#repülés#budapest#london#széchenyi fürdő

Címlapról ajánljuk