Belföld

Jót nevetett a közmunkás a hírhedt lombkoronasétányon, a polgármester azonnal ki akarta rúgni

rtl.hurtl.hu

2023. május 2. 11:25

Hadházy Ákos először el sem akarta hinni, hogy ilyen megtörténhet. Aztán kapott róla egy hangfelvételt. 

Kirúgással fenyegetett meg egy közmunkást a lombkoronasétány miatt ismertté vált Nyírmártonfalva fideszes polgármestere, mert egy nevetős emotikonnal reagált a tarvágott lombkoronasétányról készült fényképre. Erről Hadházy Ákos számolt be Facebook-oldalán. A független országgyűlési képviselő kijelentette:

Ez akkora aljasság és akkora arcátlanság, hogy amikor először hallottam, nem is akartam elhinni.

A képviselő közölte, hogy beszélt az érintett közmunkással, aki korábban szociális munkásként gondozta az időseket a településen, de most közmunkáskánt végzi ugyanazt a munkát. A fiatal nő Hadházynak elmondta, hogy rokonai készítettek egy fotót a hírhedtté vált sétányról, azt kiposztolták, és erre reagált egy röhögő emotikonnal.


Ezután a polgármester felszólította, hogy távolítsa el a reakcióját a lombkoronátlan sétány képe alól, majd berendelte magához, hogy „megbeszéljék a dolgokat” – írta Hadházy. A képviselő közölte:

A személyes találkozó alkalmával hangfelvételtől tartva a közmunkással kint akarta hagyatni a telefonját, de miután az erre nem volt hajlandó, csak annyit közölt: «akkor mindent megbeszéltünk, viszont látásra, a papírokat majd kapod». Gyakorlatilag kirúgta, illetve kirúgással fenyegette, mert a hölgy a mai napig még nem kapott írásos értesítést az elbocsátásáról.


Nyitókép:  RTL Híradó

 

#Belföld#lombkoronasétány#Nyírmártonfalva#polgármester#kirúgás#közmunkás

Címlapról ajánljuk