Belföld

Fordulat Pottyondy Edina kitiltási ügyében: Köszönöm Békés vármegye főispánjának és az Erkel Ferenc Művelődési Központnak!

rtl.hurtl.hu

2023. április 18. 15:17

Kiderült, hogy a „nem léphet fel az év egyetlen napján sem” valójában azt jelenti, hogy „szeptemberben lesz hely”.

Szeptemberben mégis felléphet Gyulán Pottyondy Edina – számolt be a hírről a politikusból lett standupos a Facebook-oldalán.

Az rtl.hu pénteken számolt be arról, hogy a gyulai művelődési ház lemondta Pottyondy májusi előadását, pedig már több mint 60 jegyet eladtak rá. Mikor a Dumaszínház jelezte, hogy bármilyen másik időpont jó lenne, a művelődési ház rendezvényszervezője szerintük a telefonban elismerte: ők ezt az előadást soha nem szeretnék fogadni.

Pottyondy az ügyben korábban azt mondta, hogy az előadását egyszerűen kitiltották a helyszínről. A sajtóban rákérdeztek, politikai megfontolás áll-e a kitiltás mögött, a felvetéseket azonban nem kívánta kommentálni a művelődési ház. Mint kiderült, furcsamód szeptemberben mégis tudják fogadni a humoristát.

Mindenesetre köszönöm Békés vármegye főispánjának és az Erkel Ferenc Művelődési Központnak a rugalmasságát, hogy a libsi hiszti ellenére felléphetek a városukban. A munkatársaim sajnos hibáztak. Nem tudták felfogni, hogy a nem léphetek fel az év egyetlen napján sem, az valójában azt jelenti, hogy szeptemberben lesz hely. Ki is rúgtam őket. Vagy hülyék, vagy Soros emberei

– fogalmazott Pottyondy a bejegyzésében.


Nyitókép: Pottyondy Edina / Facebook

#Belföld#pottyondy edina#gyula#művház#kitiltás#mégis#fellép

Címlapról ajánljuk