Belföld

Hadházy Ákos szerint őrá gondolhatott a káromkodó államtitkár, amikor elküldte kapálni a Momentum elnökét

rtl.hurtl.hu

2023. március 31. 13:37

Orbán Viktort pedig arra kérte, hogy ne Fónagy Jánost irigyelje, hanem a kétkezi munkásokat, akik nem téríthetnek el egy honvédségi repülőt.

Igazi kommentlánc kezd kibontakozni abból, hogy a Momentum politikusai szerdán kordont bontottak a miniszterelnök hivatalánál, majd Fónagy János bazmegelve küldte el kapálni a Momentum elnökét, amihez Orbán Viktor annyit fűzött, hogy „irigyellek, János”.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is megérkezett egy Facebook-bejegyzéssel, amelyben azt írja: bár Orbán Viktor nem írta, hogy mit irigyelt, de az biztos, hogy nem Fónagy János szemét, az államtitkár ugyanis vele téveszthette össze Gelencsér Ferencet. Ugyanis Hadházy Ákos volt az, aki kapált, amikor a dudálós tüntetés miatt kapott büntetését dolgozta le.

Szerinte egyébként Orbán Viktornak nem az államtitkárt kellene irigyelnie, hanem azokat, akik valóban kapálnak.

Nem könnyű munka, de higgye el, több haszna van, mint egy országot szisztematikusan szétrabolni és betegesen hazudozni éveken keresztül

– közölte Hadházy, hozzátéve:

Igaz, egy egyszerű kétkezi munkás nem téríthet el egy honvédségi repülőt, hogy azzal menjen hosszú hétvégére, de akkor is!

#Belföld#hadházy ákos#fónagy jános#orbán viktor#gelencsér ferenc#káromkodás

Címlapról ajánljuk