Belföld

Válaszfal nélküli, családias hangulatú vécékkel várták Novák Katalint a négyszáz millióból készült turisztikai központ átadására

rtl.hurtl.hu

2023. március 28. 21:02

A „Nagy Ember érkezése miatti kapkodás” miatt maradhatott így.

Négyszáz millió forintnyi uniós pénzből készült a barcsi turisztikai központ, de az nem jött össze, hogy még Novák Katalin átadója előtt felhúzzák a vécék elválasztófalait, írja a Népszava. Hadházy Ákos független képviselő azt írta: „nem a közösségi életre nevelés volt az ok, hanem az elhúzódó beruházás és aztán a Nagy Ember érkezése miatti kapkodás.”

A lap szerint az átadón Novák dicsérte a „bölcs Brüsszelt”, hogy jó beruházásra adott pénzt. Koós Csaba Tibor, Barcs fideszes polgármestere azt mondta: „A turisztikai központ kialakításával a város egyik régi történelmi épülete újulhatott meg a Dráva-part egykor legnagyobb forgalmú kikötőjénél, ahol most már nem rakodókra, kapitányokra és kereskedőkre, hanem a tájat felfedezni vágyó, a folyó értékeit szerető és tisztelő látogatókra van szükség”.

Arról is beszélt, hogy a mosdót természetesen nem így tervezték, de az elválasztók csütörtökről péntekre való éjszaka érkeztek meg, így péntekre a kivitelező már nem tudta felszerelni. A munkálatokat a héten folytatják.

Nagy kapkodás volt, miután megtudtuk, hogy jön a köztársasági elnök

– indokolta a polgármester a Blikknek az esetet, majd jó szórakozást kívánt a Facebook népének.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#novák katalin#barcs#turisztika#vécé

Címlapról ajánljuk