A Szijjártó Pétert is megnyaraltató milliárdos luxusjachtjánál akcióztak, közbeléptek a biztonságiakVideót is készítettek Szíjj László jachtjáról.
Belföld

A Szijjártó Pétert is megnyaraltató milliárdos luxusjachtjánál akcióztak, közbeléptek a biztonságiak

rtl.hurtl.hu

2023. március 19. 12:59

Videót is készítettek Szíjj László jachtjáról.

„A NER vadonatúj megajachtját a Párbeszéd aktivistája szúrta ki pár nappal ezelőtt. Az 50 méter hosszú, tízmilliárdot érő, háromszintes luxusjacht tulajdonosa jelenleg a NER-közeli milliárdos, Szíjj László” – írja közleményében az ellenzéki párt.

Mint írják, az aktivistájuk „néhány fotót szeretett volna készíteni a luxusjárműről, illetve elhelyezni egy „extraprofit” feliratú táblát a jacht közelében”, de megérkezett a jacht biztonsági személyzete, és elvették az aktivista tábláját, majd elzavarták a hajótól.


Mint arról beszámoltunk, 2020-ban az Átlátszó hozta nyilvánosságra, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szíjj László  Lady Mrd nevű jachtján nyaralt családjával. Megírtuk azt is, hogy 2021-ben új luxusjachtot vásárolt az a máltai offshore cég, amelynek végső tulajdonosa Szíjj László. Az új hajó, amely a Seagull Mrd nevet viseli, hosszabb, nagyobb és drágább is, mint elődje.

Nyitókép: YouTube / Párbeszéd

#Belföld#Szijj László#Luxusjacht#oligarcha#NER

Címlapról ajánljuk