Gajdics Ottóból is kitört a nevetés, miután Bogár László azt mondta: „Dózsa György a legpusztítóbb ügynök volt”Bogár azt is sérelmezte, hogy minden településen van egy Dózsa György út.
Belföld

Gajdics Ottóból is kitört a nevetés, miután Bogár László azt mondta: „Dózsa György a legpusztítóbb ügynök volt”

rtl.hurtl.hu

2023. március 19. 12:37

Bogár azt is sérelmezte, hogy minden településen van egy Dózsa György út.

Mondjuk ez a Dózsa György nevű ügynök is, aki, úgy látszik, kurva jó minden rendszernek, holott valójában a legpusztítóbb ügynök volt. Mert azért 12 évvel Mohács előtt egy mesterségesen kirobbantott polgárháborút szervezni azért komoly truváj

 – idézi a 444 Bogár László publicistát, volt országgyűlési képviselőt, aki a Karc FM szombati, Háttérkép című műsorában fejtette ki sajátos nézeteit.

A portál megjegyzi, a téma amúgy a Credit Suisse majdnem bedőlése és kimentése volt, ezt tárgyalta a Gajdics Ottó-vezette adásban Boros Imre ex-miniszter és Bogár László ex-államtitkár. 

Mint írják, a két közgazdász hamar eljutott a háttérhatalmak emlegetéséig, innen jutott el aztán Bogár László Dózsa György szerepének sajátos értelmezéséig. Bogár felhánytorgatta azt is, hogy nincsen olyan település, ahol ne lenne Dózsa György út.

Nyitókép (illusztráció): Gajdics Ottó a Karc FM első adásnapján 2016. február 15-én – Fotó: Balaton József / MTI

#Belföld#bogár lászló#dózsa györgy

Címlapról ajánljuk