Belföld

Kihívta a fideszes influenszer a rendőrséget, mert csőbombáról és Orbán hátsójáról írtak neki

rtl.hurtl.hu

2023. március 17. 16:35

Deák Dániel szerint egy antifás személytől kapott bombafenyegetést.

Kiszállt a rendőrség a Megafon központos Deák Dániel lakásához, mert elmondása szerint életveszélyes fenyegetést kapott. A fideszes influenszer, illetve politológus a Facebookon a posztjában közzétette a fenyegető kommentet is, ami Deák szerint egy antifás személyhez köthető és halálos fenyegetést tartalmaz.

Az ominózus kommentben az olvasható, hogy „csőbombát rejtettem el a házad egy pontjába, ahhoz, hogy megtudd hova és hatástalanítani tudjad, még mélyebbre kell nyúlnod Orbán seggébe és kiszedni az ott elrejtett geoládát. Ha nem sikerül 5 óra és 34 perc múlva felrobban”.

Kihívta a fideszes influenszer a rendőrséget, mert csőbombáról és Orbán hátsójáról írtak neki

Deák szerint a rendőrség azóta beazonosította a hozzászólás íróját és eljárást indított ellene. A lakásához szerinte kiszálltak a tűzszerészek és arról számolt be, hogy nem találtak semmit.

Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány A válságok kora - Az Európa Projekt kutatás eredményei 2021-ben című konferenciáján a Várkert Bazárban 2022. január 17-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

#Belföld#Deák Dániel#megafon központ#csőbomba#orbán viktor#rendőrség

Címlapról ajánljuk