Belföld

A Kétfarkú Kutya Párt nem támogatja Karácsony Gergely újraválasztását

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 12:02

Kovács Gergely az ellenzék kapcsán nem viccelődött, elmondta, hogy szerinte nem történik semmi a fővárosban, ennek pedig nem csak a pénz az oka.

Az a célunk, hogy a jövő évi önkormányzati választáson több helyre bejussunk, mint ahány helyen most képviselőnk van

mondta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke a Spirit FM-en, amit a 24.hu szemlézett. Ugyanakkor hozzátettem hogy már egy ember is sok mindent el tud érni. Kovács elárulta, hogy 2024-ben rá akarnak startolni a fővárosi önkormányzati helyekre, de egyelőre nem tudta megnevezni főpolgármester-jelöltjüket.

Kovács azt viszont egyértelműen kijelentette, hogy nem fogják támogatni Karácsony Gergely újraválasztását.

Kovács legfőbb kritikája Karácsony felé az, hogy együtt tud dolgozni az MSZP-vel, a DK-val vagy akár a Jobbikkal. Az MKKP elnöke ezután még odaszúrt Karácsonynak, szerinte ugyanis nem történik semmi a fővárosban, ennek pedig nem csak a pénz az oka. A rakpart időszakos lezárásáról úgy vélekedik, hogy nem kifejezetten bátor megoldás.

Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni

– mondta Kovács Gergely, aki bevallotta: látva az összetételt, egyáltalán nem bánja, hogy nem jutottak be a parlamentbe.

Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

#Belföld#karácsony gergely#mkkp#kétfarkú kutya párt#kovács gergely#spirit fm

Címlapról ajánljuk