Belföld

Fábry Sándor: Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart

rtl.hurtl.hu

2023. március 11. 7:30

A humorista azt mondta, hogy tisztában van a NER visszásságaival, de „végre olyasmi van, ami mégiscsak közelebb áll hozzá, mint a kommunisták és utódaik”.

„Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart” – mondta Fábry Sándor humorista Veiszer Alinda beszélgetős műsorában

A Telex cikke szerint Fábry Sándor egy ponton elküldte a fenébe a műsorvezetőt, sőt, kétszer majdnem ott is hagyta a beszélgetést. A humorista évek óta nyíltan Orbán Viktorral és a Fidesszel szimpatizál, és rendszeresen feltűnik a miniszterelnök évértékelő beszédein, az ideit sem hagyta ki.

Arra a kérdésre, hogy mi baja van a Soros Alapítvánnyal, ha korábban kiadták a könyvét és fellépett a rendezvényükön, Fábry Sándor azt mondta, hogy az SZDSZ-MSZP koalíció miatt fordult el ettől a körtől. 

Hirdettek egy nagyon komoly antikommunista programot, erre a választások után pár héttel összefeküdtek a saját gyilkosaikkal. 

„Tessék azt megérteni, hogy én ezt nem fogadom el” – mondta. Az SZDSZ-t a rendszerváltás utáni magyar politika legaljasabb, legkártékonyabb politikai formációjának nevezte a kommunistákkal való összeállás és a kommunisták szalonképessé tétele miatt.

Szerinte a köztévén futó műsorában megvan a szabadság, mert lényegében azt csinál, amit akar, bár a megrendelő, vagyis a közmédia időnként húzza az orrát, és akkor mást hív meg a műsorába. 

Úgy gondolja, az is a szabadság része, hogy nem kritizálja annyira Orbánt, mint anno Gyurcsány Ferencet. Azt is elmondta, hogy mi van emögött:

Az, hogy az Orbánt kedvelem, a Gyurcsányt meg utálom, mint a szart.

Nem arról van szó, hogy nem látja a NER visszásságait, szerinte még jobban is látja ezeket, mint mások. Egyszerűen csak szeretne örülni annak, hogy „végre olyasmi van, ami mégiscsak közelebb áll hozzá, mint a kommunisták és utódaik.”

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

#Belföld#fábry sándor#veiszer alinda#interjú

Címlapról ajánljuk