Firenzében fotózták le Orbán Viktort, miután kairói útját követően arra kanyarodott a honvédség gépeLévai Anikó társaságában pihente ki az egyiptomi tárgyalások fáradalmait a miniszterelnök.
Belföld

Firenzében fotózták le Orbán Viktort, miután kairói útját követően arra kanyarodott a honvédség gépe

rtl.hurtl.hu

2023. március 7. 15:01

Lévai Anikó társaságában pihente ki az egyiptomi tárgyalások fáradalmait a miniszterelnök.

A honvédség repülőgépével utazhatott Toszkánába múlt héten Orbán Viktor, akit a 24.hu olvasója Firenze belvárosában fotózott le felesége, Lévai Anikó társaságában.

A lap emlékeztet, hogy a miniszterelnök február 27-én, hétfőn Kairóba ment a honvédség 604-es jelzésű Airbus repülőgépével, amely szerdán szállt fel az egyiptomi fővárosból, de nem rögtön Budapestre tartott, hanem egyórás kitérőt tett az olaszországi Pisába – erről Hadházy Ákos ellenzéki képviselő is beszámolt. Az olvasói fotó, amelyen a kormányfő és felesége a firenzei Piazza Carlo Goldonin sétálgat, pénteken készült.

Azt nem tudni, hogy Lévai Anikó Egyiptomba is elkísérte-e a férjét, vagy Olaszországban találkoztak, mindenesetre a Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott egyiptomi képeken nem szerepel. A miniszterelnök sajtófőnöke nem válaszolt a lapnak arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor munkalátogatáson vagy magánúton járt-e Olaszországban. Hivatalos tárgyalásokról nem adtak hírt.

Nyitókép: Valeria Mongelli/Bloomberg via Getty Images

#Belföld#orbán viktor#olaszország#honvédségi repülőgép

Címlapról ajánljuk