Belföld

Hazaengedték Eszenyi Enikőt a kórházból, a műtétje után lábadozik

rtl.hurtl.hu

2023. február 28. 14:21

El kellett halasztani a budapesti visszatérést. 

Még a színészek sem tudják, mikor folytatódnak a Csodálatos vagy, Júlia című előadás próbái, amelyek egy héttel ezelőtt Eszenyi Enikő súlyos színpadi balesete miatt értek véget – írja a Blikk.

A budapesti visszatérésére készülő Eszenyi Enikő a premier előtti nyilvános fotóspróbán elcsúszott a vizes földön és szilánkosra törte a csuklóját. A színésznőt mentővel szállították kórházba, ahol meg is operálták.

A Játékszín egyik munkatársa a Blikknek arról beszélt, hogy Eszenyi nagyon odavan, rendkívül szomorú, hogy így alakultak a dolgok. 

„Azonban nem hagyta el magát, úgy tudom, már hazamehetett, otthon gyógyul. Mindent megtesz azért, hogy minél előbb helyre jöjjön és folytatódhassanak a próbák” – mesélte Eszenyi kollégája, aki hozzátette: egyelőre a színészek sem tudják, pontosan mikor lesz ez. – „Azt mondták nekik, majd telefonon kapnak értesítést, de eddig még semmi konkrétat nem tudni. A színháznak nem kis feladat mindezt megoldani, hiszen az következő hónapokra több előadást is meghirdetett, de most az egész műsorrendet át kell szervezni”.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt / MTI

#Belföld#eszenyi enikő#csuklótörés#színház#kórház#műtét

Címlapról ajánljuk