Belföld

„Jézus másik neve Viktor, pont, mint Orbánnak” – mondta az amerikai ördögűző Szombathelyen

rtl.hurtl.hu

2023. február 19. 16:20

Jim Blount szerint „senki nem tudja Jézust legyőzni. Az ördög sem. Soros György sem”.

Szentmisét tartott Szombathelyen Jim Blount amerikai ördögűző atya, aki február 14-én Orbán Viktort is meglátogatta. A pap elkésett a szombathelyi miséjéről, mert „nagyon rossz kisfiú voltam”. Kifejtette, azért késett, mert Orbánnal találkozott.

A Telex szerint Orbán eredetileg csak öt-tíz percet beszélt volna vele, de hosszabban eldiskurálgattak. A pap megajándékozta a miniszterelnököt Szűz Mária szobrával, hogy ő vigyázzon rá.

A mise alatt azt mondta: az országnak „nagyon jó miniszterelnöke” van. Amerikai plébániájának egyik tagja is azt mondta neki korábban, hogy „Magyarország? Nekik nagyszerű miniszterelnökük van!”. „Szeretnék elmondani nektek egy titkot Jézusról és egy titkot a miniszterelnökről. Tudjátok, hogy Jézusnak van egy másik neve is? Elmondom nektek. Jézus másik neve Viktor”.

Blount szerint Jézus azért Viktor, mert legyőzhetetlen. Arról is beszélt: „senki nem tudja Jézust legyőzni. Az ördög sem. Soros György sem”. Az Egyházmegye azt írta: Blount „prófétikus beszédei” afféle „ébresztőként hatottak hazánk lelkiségi mozgalmaira”, pláne, hogy az egyházmegye „számos testi-lelki gyógyulásról és megtérésről kapott hírt [Blount] látogatása után”.


Nyitókép: YouTube

#Belföld#jézus#orbán viktor#ördögűző#mise#szombathely

Címlapról ajánljuk