Hadházy: Sok EU-s pénzből épült idióta piacot láttam, de ami Pétervásárán nőtt ki, az mindent viszA helyiek szerint nem is használja senki a „jelzésértékű ketreceket”.
Belföld

Hadházy: Sok EU-s pénzből épült idióta piacot láttam, de ami Pétervásárán nőtt ki, az mindent visz

rtl.hurtl.hu

2023. február 9. 9:12

A helyiek szerint nem is használja senki a „jelzésértékű ketreceket”.

„Az még hagyján, hogy mire jók ezek az apró, jelzésértékű ketrecek – kicsikék, áru alig fér el rajtuk, esőtől pedig sem a vevőt, sem az eladót nem védik. Utóbbira még rá is csorgatná a vizet, ha mögé állna. De nem fog odaállni, mert az okos városvezetők közvetlenül a virágágyás mellé tették a pultokat, így senki nem fog odaférni” – írja a Pétervásárán 112 millió forintos (+ÁFA)  EU-s támogatásból megvalósult piacról Hadházy Ákos.

 

Nem csoda, hogy a helyiek szerint senki nem használja ezeket, hanem az előtte levő placcra teszik ki az árujukat. Bár ottjártamkor nem volt piac, de nincs okom kételkedni abban, hogy ez így van

– írja a független képviselő, aki korábban arról számolt be: Pétervására fideszes polgármestere a fiát nevezte ki egy városi cég vezetésére, illetve 50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat.

Erről többet is megtudhat az RTL Híradó anyagából:


Nyitókép: Hadházy Ákos / Facebook

#Belföld#Pétervására#hadházy ákos#piac#EU-s pénz

Címlapról ajánljuk