Belföld

„Találkozunk még” és „könyörögni fogsz” – Pétervására fideszes polgármestere üzent Hadházy Ákosnak

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 8:30

A független képviselő nem fél, sőt utánanéz még néhány projektnek.

„Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz” – ezekkel a szavakkal üzent Eged István, Pétervására fideszes polgármestere Hadházy Ákosnak, aki megosztotta mindezt a Facebookon.


Mint arról beszámoltunk, a független képviselő megírta: az uniós pénzből vendégházat felhúzó fideszes polgármester a fiát nevezte ki egy városi cég vezetésére, Eged István ugyanis pont a fiát tartotta legalkalmasabbnak a városi tulajdonú hulladékszállító cég vezetésére.

Mint írtuk, Pétervására fideszes polgármestere 50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat. Ez már a sokadik olyan turisztikai beruházás a környéken, amire ő, vagy családtagjai nyertek uniós és költségvetési támogatást. 

Emlékezetes, hogy Eged Istvánt a helyszínen találta Hadházy Ákos: a polgármester előbb azt mondta a független képviselőnek, hogy takarítja a házat, majd mikor szembesítették vele, hogy munkaidőben van, azt mondta, a betegszabadságát tölti.


Az üzenetre válaszul Hadházy azt írta: 

Nagyon sok politikusról – kisstílűtől nehézsúlyú gengszterekig – mondtam már nekik kellemetlen dolgokat, de eddig ő az első, aki nyíltan megfenyeget. Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?

Hadházy hozzáteszi: „Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is! Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte? De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!”

Nyitókép: Facebook / Hadházy Ákos

#Belföld#Pétervására#polgármester#fenyeget#eged istván#hadházy ákos

Címlapról ajánljuk