Belföld

Végrehajtót küldtek a Pesti Srácokra, de szerencsére egy pap még időben megszentelte a szerkesztőséget

rtl.hurtl.hu

2023. január 19. 18:10

Az áhítatról a Jólvanezígy nevű csatorna számolt be.

Megszentelte egy pap nemrég a Pesti Srácok új szerkesztőségét, írja a Media1 a Jólvanezígy nevű YouTube csatorna videója alapján. A felvétel szerint a Lajos utcában történt szertartás alatt a falon lévő, középső ujjat mutató Gyurcsány-portré is kapott némi szenteltvizet.

A szertartást ugyanaz a Bese Gergő atya végezte, aki korábban Orbán Viktor miniszterelnök Karmelitában lévő irodáját is megszentelte. A videóban elégedetten nyilatkozott a korábbi szentelése hatékonyságáról. Azonban kiderült, hogy a szertartás a végrehajtók ellen nem védelmez.

Szintén a Media1 írta meg, hogy a medium nem fizetett, miután pert vesztett a szombathelyi önkormányzat ellen. A lap azt hazudta, hogy az önkormányzat alig két hetet adott egy ingatlanértékesítési pályázat résztvevőinek, holott a valóságban 45 napjuk volt erre.

A megszentelt szerkesztőség még a 76 200 forintos perköltséget sem fizette ki. Az önkormányzat végrehajtási eljárást indított a kiadó ellen. A végrehajtást a bíróság elrendelte, a végrehajtó pedig már ki is adta az inkasszót az Insider Media Kft. bankszámlájára.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#pesti srácok#facebook#szentelés#végrehajtó#szombathely#önkormányzat#per#hazugság

Címlapról ajánljuk