Belföld

Gáspár Győző nagyon büszke rá, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök

rtl.hurtl.hu

2023. január 3. 16:42

Gáspár Győző a Fideszhez való csatlakozásáról beszélt. Szerinte a lelke már régen csatlakozott, csak nem vállalta föl.

Nincs abban semmiféle haszon, meg semmiféle olyan dolog, amitől előbbre tudnék menni. Sokan megvádoltak azzal, hogy majd több munkát kapok azért, mert én fideszes vagyok, vagy több helyre jutok be. Szerintem ez nem igaz – mondta Gáspár Győző a Telexnek arról, hogy belépett a nagyobbik kormánypártba.

Azt is elmondta, amikor elment a békemenetre, azért volt neki fontos, mert az egy kiállás a béke mellett. „De kaptam hideget-meleget, hogy én azért csatlakoztam, mert blablablablabla…

De a Gáspár családról már előtte is tudható volt, hogy fideszesek vagyunk, az én lelkem már régen csatlakozott, csak nem vállaltam föl.


Azt is hozzátette, a háború hozta elő belőle, hogy nyilvánosan is felvállalta a pártszimpátiáját.

A Fideszben politizáló példaképeiről is beszélt Gáspár, azt mondta:

nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna.


Hollik Istvánt is nagyon imádja, Lomnici Zoltánnak pedig – mint fogalmazott – sokat köszönhet, ő volt a mentora, és általa a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lehetett, aminek „baromira örül”, mert ott volt így a karácsonyi partijukon, „amire rengeteg támadást kaptam, hogy az Áder János köztársasági elnök úr miért fotózkodott velem” – mondta.

Beszélt a kampányról is. Azt mondta, a választások előtt öt hetet a vejével elmentek városról városra, faluról falura, hogy „gyerekek, menjetek el szavazni, és szavazzatok a Fideszre”. Hozzátette: 

azt az öt hetet csodálatos öt hétnek tartom, és baromira örülök annak, hogy amikor a miniszterelnök úr kimondta, győztünk, ott állhattam a közelében. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ő a miniszterelnökünk

– mondta.

Fotó: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#győzike#fidesz#párttag#szijjártó péter#kocsis máté

Címlapról ajánljuk