Belföld

Cáfolták, de igaz: Kárász Róbert mégis a közmédia kreatív igazgatója lesz

rtl.hurtl.hu

2022. december 12. 20:59

A Duna Médiaszolgáltatónál lesz főnök.

Mint arról beszámoltunk, a közmédia (Duna Médiaszolgáltató) műsorait gyártó MTVA sajtóirodája cáfolta azt a hírt, hogy náluk folytatja pályafutását igazgatóként a volt ATV-s Kárász Róbert.

A Media1 azonban talált egy cikket a hirado.hu-n, melyből kiderül, hogy Kárász a Duna Médiaszolgáltató Zrt., azaz a közmédia kreatív igazgatója lesz, igaz, a korábbi hírrel szemben nem december elsejétől, hanem 2023 januárjától.

„A valóság az, hogy 2023. január 1-jétől a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szervezeti felépítése részben átalakul. A korábbi négy helyett két igazgató látja el a tartalmi feladatokat. Az egyik a tartalomszolgáltatási igazgató, akinek feladata a műsorok – évi kb. 3 millió perc – megrendelése és elfogadása lesz. Ezt a feladatot Tóth István Zoltán látja majd el. A másik a tartalmak fejlesztésével foglalkozik, hogy új műsorfolyamok kidolgozására kerüljön sor a közszolgálati felületeken. Egy kis létszámú kreatív stáb jön létre, amely egyes projekteknél kiegészül majd külsős szakemberekkel. Ennek a stábnak lesz a vezetője Kárász Róbert" – idézi a hirado.hu-t a Media1.

Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

#Belföld#kárász róbert#mtva#köztévé#közmédia

Címlapról ajánljuk