Belföld

Karácsony Gergely bemutatta a vécét, amivel visszaveri a Fidesz támadásait

rtl.hurtl.hu

2022. december 12. 7:59

Tényellenőreink jelentik, hogy a vécé tényleg létezik.

Mi is beszámoltunk róla, hogy szombaton átadták a Blaha Lujza teret, amelynek felújítását a kormány is támogatta. A kormányközeli média azonban kormánypárti megszólalókkal sietett beszámolni arról, hogy a tér borzalmas állapotban van, túl drága, sőt még nyilvános illemhely sincsen.

Karácsony most a Facebookon válaszolt a támadások azon részére, amelyek a elmaradt illemhelyet érintették. Azt írta: „A Fidesz és csatolt médiája szerint a Blaha Lujza tér felújítása újabb bizonyítéka annak, hogy mennyire dilettáns a vagyok. A legfontosabb érvük az volt, hogy kihagytuk a tervekből a nyilvános WC-t”.

Ám beszámolt róla, hogy hamarosan üzembe is helyezik a „a megújuló Blaha gyönyörű, 21.századi, akadálymentes nyilvános illemhelyét”, amelyről egy képet is mellékelt a poszthoz.

Nem ez az első eset mostanában, hogy a kormánypárti média vécéügyekkel támadja az ellenzéki budapesti politikusokat. A Hírnyolc című VIII. kerületi lap pár hete külön cikkben foglalkozott a Bacsó Béla utcai toi-toi vécével a blahás McDonald’s mögött, amit a kerületet vezető Pikó András „szégyenének” tudtak be.


Nyitókép: Facebook

#Belföld#karácsony gergely#wc#blaha lujza tér#illemhely#felújítás#fidesz#média#támadás

Címlapról ajánljuk