Belföld

A Szivárványcsaládokért Alapítvány rengeteg díszt küldetne a Sándor Palota karácsonyfájára

rtl.hurtl.hu

2022. december 9. 10:24

„Rajzoljátok rá a családotokat akkor is, ha a díszre kerülő rajzocska nem olyan, mint a politikusok által megszabott családkép” – olvasható a felhívásukban.

A Szivárványcsaládokért Alapítvány a Facebookon tett közzé felhívást, amelyben arra kérik a követőiket, támogatóikat, hogy együtt díszítsék fel a Sándor Palota karácsonyfáját. A poszt elején a köztársasági elnököt idézik:

A család személyes életünk, összetartozásunk alapja, kapocs, igazodási pont, a legtermészetesebb közeg, amely a többség számára biztonságot ad

– olvasható Novák Katalin köztársasági elnök családokról szóló hitvallásában, ami a Sándor Palota honlapján érhető el. Az idézet kapcsán azt írják, ők is egyetértenek Novák gondolataival, ezért arra kérnek mindenkit, hogy küldjenek egyedi díszeket a Szent György téren felállítandó karácsonyfára.

A Sándor Palota pár napja egy felhívást tett közzé, amelyben arra kérnek mindenkit: küldjenek a fára díszeket. Ebben az akcióban való részvételre buzdít a Szivárványcsaládokért Alapítvány is, arra kérik a követőiket, támogatóikat, hogy a szeretet ünnepel alkalmából mindenki küldjön karácsonyfadíszt a karácsonyfára.

Rajzoljátok rá a családotokat. Akik számotokra kapcsot és igazodási pontot jelentenek. Akik biztonságot adnak. Akkor is, ha a díszre kerülő rajzocska nem olyan, mint a politikusok által megszabott családkép.

– olvasható a bejegyzésükben.

Nyitókép: Szivárványcsaládokért Alapítvány / Facebook

#Belföld#Szivárványcsaládokért Alapítvány#Sándor Palota#karácsonyfa#novák katalin

Címlapról ajánljuk