Belföld

Jeszenszky Zsolt: Ha az ember k@rvának áll, akkor b@szni kell

rtl.hurtl.hu

2022. november 9. 12:21

A már megszűnt PestiTV-n Baranyi polgármesterré választása kapcsán arról volt szó, hogy „inkább egy kecskét dugnának meg, mert azt utána meg lehet enni”. 

Ha az ember k@rvának áll, akkor b@szni kell. És ezzel most nem Baranyi Krisztina esetleges korábbi vagy kiegészítő foglalkozására gondolok – vagy volt neki ilyen, vagy nem, ő dolga. Hanem arra, hogy aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget. És el kell viselnie. Ha nem bírja, válasszon magának más pályát. Legyen például mosónő... (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról)

– vette észre a Facebookon Jeszenszky Zsolt posztját a Telex.

Jeszenszky az ATV kedd esti műsorára reagált, amelyben a sajtószabadságról és a propagandamédia szerepéről vitázott Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester és Fürjes Balázs államtitkár:


Baranyi az ATV múlt heti műsorában nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok munkatársának kérdéseire, a lapot pedig szennymédiának nevezte. Jeszenszky Zsolt Politikai hobbista című műsorában, a már megszűnt PestiTV-n még Baranyi 2020-as polgármesterré választása kapcsán volt szó arról, hogy „inkább egy kecskét dugnának meg, mert azt utána meg lehet enni”. A IX. kerületi polgármester ezzel indokolta az ATV-n azt, hogy nem áll szóba a Pesti Srácok munkatársaival.

Jeszenszky erre reagálva posztolt, szerinte a Politikai hobbista egy szókimondó, szatirikus politikai talk show, és „aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget”. Azt is írta, hogy aki nem bírja ezt, az válasszon más pályát. „Legyen például mosónő... (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról).” – írta.


Nyitókép: Balaton József / MTVA / MTI

#Belföld#jeszenszky zsolt#baranyi krisztina#obszcén#pesti srácok

Címlapról ajánljuk