Belföld

Videó: Sok helyen hajtanak szemben a forgalommal, de elképesztő, hogy a Hegyalja úton is megtörténik

rtl.hurtl.hu

2022. október 8. 11:48

Érthetetlen, hogy ezt hogyan tudta megcsinálni a kisbusz sofőrje. Szerencsére nem lett baj a dologból, a többi autós felelősen viselkedett.

Elképesztő felvételt tett közzé YouTube-oldalán a Budapesti Autósok. A fedélzeti kamerás videón ugyanis azt lehet látni, hogy egy kisbusz a forgalommal szemben, a buszsávban meg fel a Hegyalja úton.

Ahogy a közlekedési oldal írta, az eset különösen balesetveszélyes volt, mert a lefele haladó autósok jellemzően nagy sebességgel hajtanak a kanyarodó úton, ahol arra senki sem számít, hogy valaki a forgalommal szemben megjelenik.

 

A kérdéses sofőrnek végül a többi autós lehetőséget adott, hogy visszaforduljon a megfelelő irányba, így az esetből nem lett baj.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a kisbusz vezetője hogyan tudott így felmenni az útra. Erre csak az Erzsébet híd budai lábánál volt lehetősége, de, hogy ott hogyan tudta ezt megoldani, az rejtély. A legvalószínűbb lehetőség, hogy a Krisztina körút felől érkezett, és onnan jobbra kanyarodott fel a Hegyalja útra.

 

Nyitókép: YouTube/ BpiAutósok

 

#Belföld#budapesti autósok közössége#budapesti autósok#fedélzeti kamera#forgalommal szemben#budapest#Videó#Hegyalja út

Címlapról ajánljuk