Belföld

Elfogták a rendőrök az utasokat zaklató szigetszentmiklósi maszturbálót

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 8. 7:56

Két rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítják a rendőrök.

Egyik áldozata leírása alapján készült grafika arról a 30-as éveiben járó férfiról, aki augusztus 18-án este a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV állomások között önkielégítést végzett egy női utas szeme láttára – írja a rendőrség.

A férfi próbálta közvetlenebb érintkezésre rávenni, ezért megfogta a 19 éves lány kezét, ám ő többször ellökte magától, majd sikerült leugrania a megálló szerelvényről.

Később kiderült, az akkor még ismeretlen, baseball sapkás férfi nem sokkal korábban egy másik járaton is hasonló dolgot művelt. A Közvágóhíd-Ráckeve közötti szakaszon egy 20 éves lány fölé tornyosult, lehúzta a sliccét és önkielégítést végzett. Az áldozat felpattant, a szerelvény hátsó részébe menekült, majd a következő állomáson leszállt.

A szigetszentmiklósi nyomozók az elkövetések időpontjait és helyszíneit érintő minden lehetséges tanút felkutattak, igyekeztek az információk bővítésével az arctalanból konkrét támadóra szűkíteni. 


Szeptember 6-án délelőtt célirányosan érkeztek egy fővárosi parkba, ahol nagy eséllyel számítottak a férfi felbukkanására. Miután feltűnt B. István, elfogták, előállították majd kihallgatták. A férfi panaszt tett a gyanúsítás ellen, de nem vallott és kérdésekre sem válaszolt.

A 34 éves, hajléktalan szállón élő B. István ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Nyitókép: police.hu

#Belföld#szigetszentmiklós#maszturbál#önkielégítés#zaklatás#hév#rendőrség

Címlapról ajánljuk